Bakuchiol - un nou superstar al ingredientelor cosmetice la nivel global

Bakuchiol-superstar al ingredientelor osmetice

Știai că există o alternativă naturală la retinolul de sinteză, care îți poate asigura efectele anti-ageing ale retinolului, fiind în același timp mult mai bine tolerat de piele și, pe deasupra, și mai stabil?

Ei bine, acest ingredient se numește Bakuchiol, un nou superstar al ingredientelor cosmetice la nivel global, iar COSMETIC PLANT este primul producător român care a creat o gamă de produse cu Bakuchiol.
Și nu cu orice fel de Bakuchiol, ci cu forma sa cea mai pură - adică cu 99% puritate, puritatea maximă disponibilă într-un produs cosmetic.

De ce Bakuchiol și nu retinol clasic?

  • Pentru că retinolul este un derivat sintetic al vitaminei A, iar Bakuchiol-ul este 100% natural, fiind obținut din planta Babchi.
  • În plus, retinolul poate provoca disconfort pentru tenul sensibil, iar Bakuchiol-ul este foarte bine tolerat.
  • Mai mult decât atât, retinolul este instabil, degradându-se sub influența luminii, și se utilizează seara deoarece poate provoca fotosensibilizarea pielii. Bakuchiol-ul, în schimb, se poate folosi și ziua, fiind bine tolerat, și păstrându-și proprietățile sub acțiunea directă a razelor solare.
  • Și nu în ultimul rând, retinolul este destul de agresiv cu pielea și poate provoca reacții adverse - uscarea pielii, mâncărime, roșeață sau senzația de arsură. În schimb, Bakuchiol-ul are o acțiune blândă asupra pielii și nu provoacă reacții adverse.

Preferi cosmeticele pe bază de ingrediente naturale, în locul celor de sinteză? Atunci îți recomandăm un produs din noua gamă BAKUCHIOL de la COSMETIC PLANT, gamă care menține tinerețea tenului, indiferent de vârstă. 

Este vorba despre crema contur ochi Magic Eye Cream. Bakuchiol-ul este alternativa naturală a retinolului de sinteză, cu efecte anti-ageing similare acestuia, dar mult mai bine tolerat, inclusiv de persoanele cu pielea sensibilă.
Pe lângă Bakuchiol în forma sa cea mai pură, adică cu 99% puritate, Magic Eye Cream conține cafeină și acid hialuronic.

 

Crema asigură o îngrijire optimă pielii din jurul ochilor, prin formula sa bogată în ingrediente cu efect de reducere a ridurilor și de îmbunătățire a elasticității și hidratării pielii, așa cum o demonstrează și rezultatele testelor.

Dacă ești genul de femeie care apreciază cosmeticele pe bază de ingredientele noi, inovatoare și naturale, îți recomandăm Anti-Ageing Elixir Serum

 

Pe lângă Bakuchiol în forma sa cea mai pură, adică cu 99% puritate, Anti-Ageing Elixir Serum conține și peptide.

Mix-ul de ingrediente puternice are efect anti-ageing, de lifting facial, de reducere a ridurilor, de creștere a fermității și hidratării pielii prin creșterea sintezei de colagen, pentru un ten cu aspect îngrijit și sănătos, așa cum o dovedesc și rezultatele testelor.

 

 

Ingredientele naturale sunt pe lista ta în top, când alegi un produs cosmetic? Atunci trebuie să încerci crema de față Wrinkle Repair Cream

 

Pe lângă Bakuchiol, Wrinkle Repair Cream conține și celule stem din plante.

Cocktail-ul de ingrediente active revitalizează tenul matur, crescând fermitatea și elasticitatea, reduce ridurile, reîncarcă cu energie celulele dermice și protejează tenul, prin efect antioxidant, așa cum a rezultat în urma testelor.

Crema conține 96% ingrediente de origine naturală.

 

Dacă ar fi să alegi dintre un ingredient natural și un ingredient sintetic, nu-i așa că l-ai alege pe cel natural? Exact așa am procedat și noi când am creat gama BAKUCHIOL, din care face parte și crema de față Hydra & Firming Cream

 

Pe lângă Bakuchiol cu puritate de 99%, Hydra & Firming Cream conține și acid hialuronic.

Această cremă asigură o hidratare optimă și un aspect ferm pielii. În plus, mix-ul de ingrediente active ajută la reducerea ridurilor fine și la creșterea elasticității pielii, rezultatele fiind evidențiate de teste. Crema conține 92% ingrediente de origine naturală.


 

Integrează în rutina ta de îngrijire a tenului produsele din gama BAKUCHIOL pentru a-ți menține tinerețea tenului indiferent de vârstă!

Le găsești online pe cosmeticplant.ro, în magazinele Kaufland și Auchan, în DM, în Farmaciile Tei și Spring, precum și în Bebe Tei.

Și nu uitați, bucurați-vă de voi înșivă, așa cum sunteți!