GOOD Skin acum și în Lidl

Începand de săptămâna aceasta, vizitele la LIDL fac și mai bine tenului. Asta pentru că gama GOOD Skin este acum disponibilă și în magazinele Lidl (la raionul Promoții și produse cu stoc limitat). 
Dacă încă nu ai auzit de gama GOOD Skin, este o gamă de seruri și geluri care-ți permite să-ți creezi o rutină completă de îngrijire în trei pași simpli. În plus, produsele au o concentrație mare de ingrediente active, sunt bazate pe ingrediente naturale, vegane și netestate pe animale.
Creeză-ți o rutină completă de îngrijire în 3 pași cu GOOD Skin: de la curățare, hidratare, energizare, luminozitate, până la prevenirea apariției ridurilor.

GOOD Skin – Cleansing Gel cu Niacinamidă și Aloe Vera

Gelul cu ingrediente active* - Niacinamida*, Gel Aloe Vera* - asigură curățare blândă, reglează secreția de sebum și menține hidratarea

Niacinamida (vitamina B3), reglează secreția de sebum, reduce roșeața, porii și hiperpigmentarea. De asemenea are proprietăți antiinflamatoare.

Gelul de aloe vera*, bogat în substanțe nutritive (vitamine, minerale, alantoină etc.), cu proprietăți emoliente și hidratante, are rolul de a reține umiditatea, restabilind nivelul optim de hidratare a pielii.

GOOD Skin - Soft Peeling Serum cu AHA+BHA+HA și Extract de citrice

Cocktail-ul de ingrediente active - Acid lactic (AHA)Acid salicilic (BHA), Acid hialuronic (HA), Extract de citrice - asigură o exfoliere blândă, curățare profundă și hidratare optimă. În plus, corectează imperfecțiunile, redând tenului luminozitatea.

GOOD Skin - Hydra Filler Serum cu Acid hialuronic, Colagen și Aloe Vera

Mixul de ingrediente active – Acid hialuronic, Colagen și Gel organic de aloe vera – reîntinerește vizibil pielea, umple ridurile din interior, crește elasticitatea și fermitatea pielii, efectele fiind vizibile chiar din primele zile de utilizare. În plus, menține tenul hidratat, stimulând producția de acid hialuronic din piele.

GOOD Skin – Energy Boost Serum cu Cafeină, Minerale și Cafea verde

Cocktail-ul de ingrediente active* - Cafeină, Minerale, Cafea verde - energizează și tonifică pielea, îi creşte fermitatea și ajută la diminuarea primelor riduri. În plus, îmbunătățește hidratarea și oxigenarea tenului și reface deficitul de minerale din piele, acționând încă din primele minute de la aplicare.

GOOD Skin – Age Shield & Glow Serum cu Niacinamidă, Vegetal Retinol și Extract de lămâie

Mixul concentrat de ingrediente active* - Niacinamida*, Vegetal Retinol*, Extract de lămâie* - acționează ca un scut împotriva proceselor de îmbătrânire și de pigmentare a pielii. În plus, are efect de regenerare, redându-i tenului luminozitateaelasticitatea și aspectul sănătos.

GOOD Skin – Hydra Boost Gel-Cream cu Acid Hialuronic, Minerale și Aloe Vera

GOOD Skin - Hydra Boost Gel Cream

Cu o textură lejeră și absorbție rapidă, bogată în ingrediente active, Hydra Boost Gel-Cream învelește pielea cu un film invizibil care asigură hidratareaenergizarea și netezirea pielii. În plus, reduce pierderea de apă transepidermică și stimulează regenerarea tenului.

GOOD Skin – Protect & Mattify Cream cu SPF 15, Vegetal Retinol și Ceai Verde

Crema matifiantă se adresează persoanelor cu ten mixt sau gras, oferind atât un efect instant de matifiere, protecție solară & hidratare, cât și un efect de hidratare pe termen lung.

Vegetal Retinol-ul, alternativa naturală a retinolului, estompează semnele generale ale acneei și reduce liniile fine și ridurile. Fiind un antioxidant puternic, are capacitatea de a preveni semnele îmbătrânirii.

Produsele din gama GOOD Skin sunt acum mai aproape de tine: în magazinele Lidl. Le găsești la raft din 29.04.2024 până la 04.05.2024 în toate magazinele Lidl din țară.

Cu siguranță, o veste care va bucura mulți pasionați de îngrijirea pielii!