[PROMO] Pune o comandă pe site și primești o mostră gratuită de șampon, la alegere, până pe 31 decembrie 2021

Pune o comandă pe site și primești o mostră gratuită de șampon. Poți alege dintre șamponul fortifiant cu nuc şi urzică și șamponul STOP! căderii părului cu trifoi roşu şi pantenol 

Mostră gratuită - Șampon fortifiant cu nuc și urzică – 60 ml

    Șamponul conține un „cocktail” din 6 plante, o formulă originală care asigură o curățare perfectă, fără a agresa părul și pielea capului. 

    Conferă părului volum și vitalitate, prevenind în același timp formarea mătreţii - graţie principiilor active din plante riguros alese. Părul îşi va recăpăta frumuseţea naturală, păstrându-şi forma optimă pentru mai mult timp.

     

    Mostră gratuită - Șampon STOP! căderii părului – 60 ml

    Cel mai bine vândut șampon din categoria haircare a COSMETIC PLANT, cu ingredient activ premiat la „In-Cosmetics Asia”.  

    Șamponul STOP! căderii părului cu trifoi roșu și pantenol curăță eficient părul și scalpul, stimulează și regenerează firele de păr datorită ingredientelor active cu efecte dovedite împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia.

     

    Cum functionează promoția:

    În momentul în care adaugi un produs în coșul de cumpăraturi, în pagina de coș vei avea posibilitatea să alegi mostra de șampon gratuită pe care dorești să o primești. La checkout vei vedea toate produsele din coș, inclusiv mostra aleasă.

    Promoția e valabilă pentru comenzi de minim 15 lei până pe 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil.

    Pentru orice întrebări, nu ezita să ne contactezi.