La cererea clientelor, serul antirid forte Vitamin C Plus este disponibil acum în sticlă cu pompiță și la dublu gramaj

Vă mulțumim pentru mesajele voastre prin care ne dați ocazia să ne adaptăm, zi de zi, nevoilor voastre.

Datorită vouă, Serul antirid forte Vitamin C Plus este acum și în ambalaj de 30 ml! Pe lângă gramajul dublu la un preț foarte competitiv, produsul vine cu pompiță în loc de pipetă, pentru o utilizare mai igienică, mai economică și mai funcțională. Beneficiile care au consacrat acest produs - hidratare intensărestructurarereducere a adâncimii ridurilorregenerare și  întinerire – sunt acum mult mai accesibile, cu noul ambalaj.

 

Complexul de ingrediente active antirid din formula ușoară, neuleioasă, a serului asigură reducerea rapidă și eficientă a ridurilor fine și profunde, îmbunătățirea vitalității, creșterea elasticității, a fermității și a hidratării tenului. 

Vitamina C Tetra este o variantă mult mai stabilă și eficientă a vitaminei C clasice, care pătrunde mai ușor și rapid până în stratul profund al pielii, stimulând cu 50% sinteza de colagen (dublu față de vitamina C clasică). 

Produsul în noul ambalaj se găsește în Auchan, Carrefour, Cora, Drogheriile DM, Kaufland, Mega Image, supermarketuri, magazine naturiste și farmacii independente sau online pe www.cosmeticplant.ro.