Intră în lumea Body și lasă-ți simțurile încântate de noua gamă Cosmetic Plant special creată pentru îngrijirea pielii corpului.

banner-newsletter-800x419

Descoperă cele 10 produse din noua gamă Body și creează-ți propriul ritual de alint pentru trup și minte, astfel încât să te simți bine în pielea ta!

Cu ele ne dorim să facem o revoluție. O revoluție împotriva pielii aspre, uscate și deshidratate. Împotriva îmbătrânirii premature a acesteia. Împotriva lipsei de fermitate, elasticitate și strălucire.

Îmbinând cele mai nutritive ingrediente în delicioase arome clasice și exotice, cremele și unturile body sunt menite să îngrijească, hrănească și răsfețe chiar și cea mai uscată piele, lăsând-o netedă și catifelată.

Cu o textură fină și lejeră, exfoliantele conțin particule naturale din coajă de nucă de cocos și sâmburi de măsline, care oferă pielii un gommage blând, protejând în același timp mediul înconjurător.

Un adevărat răsfăț pentru corp, conținutul extrem de bogat în ingrediente naturale (între 92-96%) hidratează intens pielea, învăluind-o într-un parfum delicat, lăsând-o fină și mătăsoasă pentru întreaga zi.

Gama conține 4 unturi, 4 creme și 2 exfoliante. 4 dintre aceste produse sunt vegane, în compoziția cărora nu se regăsește niciun ingredient de origine animală.

 

UNTURI DE CORP

Conținut de ingrediente naturale 96%

Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Unt corp

Unt de corp cu unt de shea BIOCP Body Unt Shea Flat

96% ingrediente naturale

Untul de corp cu unt de shea BIO îmbunătăţeşte aspectul şi sănătatea pielii, lăsând-o catifelată şi mătăsoasă. Untul de shea BIO conţine substanţe nutritive ce joacă un rol major în hrănirea şi îmbunătăţirea elasticităţii tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celei foarte uscate, deshidratate.

 

Unt de corp cu ulei de cocos BIOCP Body Unt Cocos Flat

96% ingrediente naturale

Datorită conţinutului ridicat de ingrediente naturale, untul de corp cu ulei de cocos BIO hidratează pielea în profunzime, lăsând-o netedă şi catifelată. Studii clinice pe piele atopică (foarte uscată) demonstrează efectul hidratant extraordinar al uleiului de cocos, precum şi cel antiinflamator şi fotoprotector.

 

Unt de corp cu unt de cacaoCP Body Unt Cacao Flat

96% ingrediente naturale

Untul de corp cu unt de cacao asigură o hidratare eficientă şi de lungă durată pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea foarte uscată, oferindu-i un aspect neted şi strălucitor. Având un nivelul ridicat de acizi graşi, untul de cacao natural extras din seminţele arborelui de cacao hrăneşte sănătos pielea şi o protejează împotriva îmbătrânirii premature cauzată de radiaţiile UV.

 

Unt de corp cu ulei de argan BIOCP Body Unt Argan flat

96% ingrediente naturale

Formulat cu uleiuri naturale, untul de corp cu ulei de argan BIO asigură o hidratare eficientă şi de lungă durată pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea foarte uscată. Numit și elixirul frumuseții, Uleiul de argan BIO conţine 80% acizi graşi nesaturaţi care intensifică abilitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, asigură regenererarea și restructurarea acesteia, lăsând-o fină şi catifelată.

 

 

 

CREME DE CORP

Conținut de ingrediente naturale de 93-94%

Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

 CP Body All Aranjament Creme 2

 

Cremă de corp cu ulei de lavandăCP Body Crema Lavanda Flat

94% ingrediente naturale

Vegan

Crema de corp cu ulei de lavandă ajută la calmarea şi hidratarea eficientă a pielii. Datorită uleiului esențial de lavandă, cunoscut pentru proprietățile sale aromaterapeutice, crema contribuie atât la regenerarea și calmarea pielii, cât şi la relaxarea organismului. Vitamina E netezește și catifelează pielea, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

Cremă de corp cu ulei de migdale dulciCP Body Crema Migdale Flat

93% ingrediente naturale

Vegan

Crema de corp cu ulei de migdale dulci conferă pielii fineţe şi o strălucire mătăsoasă, consolidează stratul lipidic al pielii și reduce pierderile de apă. Uleiul de migdale dulci este bogat în fitosteroli şi aminoacizi, contribuind la protejarea, restructurarea și hidratarea pielii. Extractul de magnolie are proprietăți antiiritante, antiinflamatoare și antioxidante, neutralizând radicalii liberi ce duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Cremă de corp cu lapte și miereCP Body Crema Miere Flat

93% ingrediente naturale

Bogată în componente emoliente și nutritive, crema de corp cu lapte şi miere hidratează intens pielea, lăsând-o netedă şi catifelată. Mierea, umectant natural cu acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, are un puternic efect de vitaminizare, iar proteinele hidrolizate din lapte cresc capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, protejând-o împotriva deshidratării.

Cremă de corp cu ulei de măsline BIOCP Body Crema Masline Flat

93% ingrediente naturale

Vegan

Cu o textură lejeră, crema de corp cu ulei de măsline BIO hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime. Calmant și hidratant, uleiul de măsline BIO provenit din culturi organice este deosebit de hrănitor datorită acizilor grași esențiali și vitaminei E din compoziţie. Extractul de gălbenele are proprietăţi hidratante, reepitelizante, cicatrizante și antiinflamatoare.

 

 

 

EXFOLIANTE CORPORALE

Conținut de ingrediente naturale de 92-95%

Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe pielea umedă a corpului, prin mișcări circulare, timp de 1-3 minute. Se clătește cu apă călduță din abundență.

Maximizaţi beneficiile produsului folosindu-l în combinaţie cu crema de corp sau anticelulită.

CP Body All Aranjament Scrub

Exfoliant corporal cu particule din coajă de nucă de cocosCP Body Scrub Cocos

92% ingrediente naturale

Cu un conţinut ridicat de ingrediente naturale şi o textură ușoară, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte fără să agreseze bariera naturală de protecție a pielii, asigurând acesteia o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Pentru protejarea mediului înconjurător, folosim particule exfoliante naturale din coajă de nucă de cocos, care asigură un gommage blând. În plus, uleiul de cocos BIO din compoziţia exfoliantului asigură catifelarea şi menţine hidratarea pielii.

 

 

Exfoliant corporal cu particule din sâmburi de măslineCP Body Scrub Masline

95% ingrediente naturale

Vegan

Cu o textură lejeră de cremă / gel și un conţinut bogat de ingrediente naturale, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte, asigurând pielii o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Pentru protejarea mediului înconjurător, folosim particule exfoliante naturale din sâmburi de măsline, care asigură un gommage blând. În plus, uleiul de măsline BIO din compoziţia exfoliantului va lăsa pielea mătăsoasă şi catifelată.

 

 

Ce zici, te alături revoluției noastre?

Intră pe SHOP, alege produsele potrivite pentru tine și îmbrățișează trendul pielii fericite folosind hashtag-ul oficial #❤️ForMyBody în postările tale cu noua gamă Cosmetic Plant pentru îngrijirea pielii corpului!

15 May 2018

Descoperă noua gamă Vitamin C Plus cu vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale!

vitamin c plus

Avem plăcerea să îți prezentăm noua noastră gamă pentru îngrijirea tenului: Vitamin C Plus, care are la bază vitamina C Tetra, o formă inovativă, extrem de stabilă și eficientă a vitaminei C clasice.

Aceasta stimulează cu 50% sinteza colagenului, activează metabolismul celular, reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, prevenind îmbătrânirea prematură datorată radicalilor liberi și razelor UV. Cu un puternic efect antioxidant, pătrunde mai rapid și mai ușor în piele, menținându-i proprietățile pentru mai mult timp și lâsând-o uniformă, hidratată, luminoasă și fermă.

Uleiul esențial de portocale are efect tonic, antiinflamator, detoxifiant și antioxidant, hrănește și regenerează pielea, prevenind apariția semnelor de îmbătrânire prematură.

Gama conține până la 94% ingrediente de origine naturală și a fost gândită să acopere necesarul specific femeilor cu vârsta peste 30 de ani și este compusă din 6 produse:

Timp de 1 an de zile din prețul de vânzare al fiecărui produs din gama Vitamin C Plus, se va dona câte 1 leu pentru sprijinirea activităților de combatere a cancerului de sân ale Fundației Renașterea.

Cremă antirid hidratantă 30+

CP Vita C Antirid 30 Plus RO Cutie cu Borcan

Special concepută pentru tenul 30+, crema netezește ridurile fine și îmbunătățește hidratarea și oxigenarea pielii prin refacerea deficitului de acizi grași esențiali, lăsând-o fină și catifelată. Vitamina C Tetra, pătrunde ușor și rapid până în stratul cel mai adânc al pielii – derma, unde crește sinteza colagenului, stimulează activitatea celulară și protejează împotriva efectelor radiațiilor UV. În plus, are efect antioxidant, protejând pielea de acțiunea radicalilor liberi ce duc la îmbătrânirea  prematură a acesteia.

Principiul activ de hidratare suplimentează instant gradul de umiditate al pielii și reduce pe termen lung pierderile de apă transepidermice.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator și tonic pentru piele, iar complexul mineral activ previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* arată o netezire a pielii la 76% dintre voluntari și o reducere a adâncimii ridurilor la 60% dintre aceștia.

* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

Cremă antirid pentru fermitate 40+

CP Vita C Antirid 40 Plus RO Cutie cu Borcan

Crema se adresează nevoilor specifice tenului matur 40+: creșterea fermității, a elasticității și reducerea ridurilor.

Vitamina C Tetra are o rată de pătrundere în piele de 3 ori mai mare decât vitamina C clasică și își menține proprietățile pe termen îndelungat, fiind mult mai stabilă. Activează metabolismul celular și previne degradarea celulară datorată radiațiilor UV.

Riboza, ingredient activ cu efect anti-îmbătrânire, contribuie la îmbunătățirea elasticității, vitalității și strălucirii tenului. Tripeptida inovativă din compoziţia cremei uniformizează suprafața pielii, stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic, netezind ridurile din interior.

Uleiul esențial de portocale şi uleiul de măsline bio hrănesc pielea uscată. Betaina, ingredient activ ecocertificat, reface și menține hidratarea pielii, protejând-o de stresul datorat fluctuațiilor de temperatură.

Cremă antirid regeneratoare 50+

CP Vita C Antirid 50 Plus RO Cutie cu Borcan

Crema a fost special concepută pentru a limita și încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate și pete pigmentare.

Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.

Riboxyl-ul stimulează metabolismul celular și limitează degradarea ţesutului dermic, prevenind astfel pierderea fermității pielii. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* au demonstrat reducerea cu 78% a ariei ridurilor, cu 46% a numărului lor și creșterea cu 12% a elasticității pielii.

Uleiul esențial de portocale, uleiul de floarea soarelui și vitaminele A, E, F și B5 au efect de hrănire și regenerare în profunzime a pielii mature. Betaina, ingredient activ ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii, lăsând-o fină şi catifelată.

* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

 

Ser antirid concentrat (textură uleioasă)

CP-ser-conc-ro-randat-FU

Tratament intensiv pentru noapte, serul uleios contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozității pielii și uniformizarea nuanței tenului.

Are o formulă mătăsoasă, cu absorbție rapidă, care îmbină eficient proprietățile anti-îmbătrânire ale vitaminelor C Tetra, A, E și F cu beneficiile hrănitoare și emoliente aduse de uleiul de cocos bio și uleiul de măsline.

Vitamina C Tetra, o formă liposolubilă a vitaminei C clasice, are un spectru de acțiune foarte larg: stimulează activitatea celulară și sinteza de colagen, regenerează pielea și reduce ridurile. Datorită concentrației ridicate, reduce cu 80% sinteza de melanină și protejează celulele de efectul nociv al radiațiilor UV. Testele in-vivo* demonstrează uniformizarea nuanței tenului şi diminuarea petelor pigmentare.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator, detoxifiant și antioxidant, ajutând la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire prematură a pielii.

* teste efectuate de producătorul ingredientului activ

Atentie! Datorită concentrației ridicate a vitaminei C Tetra, după aplicarea serului, fața trebuie protejată de lumina puternică a soarelui.

 

Ser antirid forte (textură gel)

CP-ser-forte-ro-randat-FU

Complexul de ingrediente active antirid din formula ușoară, neuleioasă a serului asigură reducerea rapidă și eficientă a ridurilor.

Vitamina C Tetra este o variantă mult mai stabilă și eficientă a vitaminei C clasice, care pătrunde mai ușor și rapid până în stratul cel mai profund al pielii, stimulând cu 50%* sinteza de colagen (dublu față de vitamina C clasică).

Acidul hialuronic cu moleculă mică pătrunde mult mai ușor în dermă, umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor și reîntinerește pielea. Complexul bazat pe cafeină şi silanol restructurează pielea şi stimulează circulaţia sangvină. După 4 săptămâni de utilizare, testele in-vivo* demonstrează o reducere cu 20% a profunzimii ridurilor și o creștere cu 12% a fermității pielii.

Uleiul esențial de portocale are efect de hrănire și regenerare a pielii. Betaina consolidează bariera de protecție a pielii și redă catifelarea acesteia.

* teste efectuate de producătorul ingredientului activ

 

Apă micelară

CP-apa-micelara-randat-FU

Loţiunea micelară asigură o demachiere eficientă şi delicată, lăsând pielea hidratată şi tonifiată. Vitamina C Tetra, o formă inovativă a vitaminei C clasice, are efect antioxidant şi ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire prematură a tenului.

Betaina, ingredient activ ecocertificat, protejează celulele de stresul oxidativ datorat radiaţiilor UV şi cel datorat fluctuaţiilor de temperatură care duc la deshidratare, restabilind şi menţinând hidratarea optimă a tenului.

Uleiul esenţial de portocale are efect antiinflamator şi tonic pentru piele.

Ți-am stârnit curiozitatea?

Cumpără acum produsele potrivite pentru tine direct de pe SHOP-ul nostru!

Prin cumpărarea oricărui produs din gama Vitamin C Plus, te alături cauzei noastre și ajuți la donarea unui leu pentru susținerea proiectului ”Diagnostic Mobil – Sân și Col Uterin” al Fundației Renașterea!

10 May 2018

Sfaturi de frumusețe la final de vară

articol-sf-vara

Vara se apropie cu pași repezi de final. Sezonul soarelui, al mării și piscinelor se va încheia în curând, dar nu fără a lăsa urme, dorite și nedorite.

Avem câteva sfaturi de împărtășit cu voi pentru a vă ajuta să intrați în sezonul de toamnă radiind.

  • Menținerea bronzului

Ai stat la plajă în cele mai ciudate poziții pentru un bronz uniform, ai folosit emulsii de plajă pentru un bronz sănătos. Dar cum îl păstrezi pentru mai mult timp?

Evită să faci duș sau baie cu apă fierbinte. Apa fierbinte deshidratează pielea, ceea ce va duce la descojirea ei și la dispariția bronzului.

Hidratarea este extrem de importantă și de aceea trebuie să alegi o cremă de corp specială, care să îi dea pielii un plus de îngrijire față de cremele de corp obișnuite.

Datorită celor 21 de minerale ce se găsesc în componența sării de la Marea Moartă, crema pentru corp Dead Sea Minerals asigură protecție și rezistență împotriva deshidratării, stimulând în același timp circulația sanguină și intensificând abilitatea pielii de a-şi menţine hidratarea. Formula cremei este îmbogățită cu vitaminele A, E și B5, precum și cu uleiuri vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu.

 

  • Îngrijirea unghiilor casante

Soarele, clorul din piscine, manichiura semi-permanentă, toate își spun cuvântul asupra unghiilor  tale. Pentru a le reda frumusețea, aplică pe unghii un tratament pentru întărire.

cp_argan_crema_maini_mic

 

Pentru hidratarea cuticulelor și unghiilor, îți recomandăm să folosești crema nutritivă special concepută pentru mâini și unghii, cu ulei de argan bio și extract bio de aloe vera. Alături de vitaminele A și E, refac bariera de protecție a pielii și ii redau acesteia catifelarea și confortul natural.

 

  • Redarea strălucirii părului  deshidratat și decolorat

Părul este afectat vizibil în timpul verii oricât ai încerca să îl acoperi și să îl protejezi. Soarele, clorul, sarea, transpirația, sunt factorii care duc la un păr lipsit de strălucire și vitalitate.

Îți recomandăm să faci o vizita la salon pentru a tăia vârfurile despicate și să folosești un șampon regenerant și balsam.

sampon-regenerant-argan

 

Datorită conținutului bogat ȋn acizi grași esențiali (omega-6) și vitamina E, uleiul de argan BIO regenerează şi restructurează firul de păr, redându-i strălucirea și vitalitatea. Hydrovitonul, principiul activ de hidratare, creşte capacitatea părului de a reţine apa, asigurând menţinerea echilibrului hidric.

 

balsam-parBalsamul fortifiant conține extracte din frunze de nuc, mesteacăn, urzică şi rozmarin alături de vitamina B6 şi extracte din coada calului şi rădăcină de brusture, care au efect de regenerare a firului de păr şi de protejare antimicrobiană a pielii capului.

 

  • Ten radiantcp_salvie_flacon_lotiune

Vara pielea ta are tendința de a amplifica micile defecte. Astfel, daca tenul tău este gras, sezonul cald intensifică producția glandelor sebacee.

Loțiunea antiacnee cu ulei de salvie și vitamina B6, reglează secreția, purifică tegumentul și contribuie la prevenirea apariției coșurilor și punctelor negre.

greenstem_ro_-_mattifying_medalii

O piele grasă nu întotdeauna duce la acnee. Dacă dorești doar să obții un efect matifiant, crema premiată GreenStem conține un ingredient inovativ, extract de celule stem din muguri de argan. Pe lângă păstrarea unui ten catifelat și mătăsos, prin proprietățile de absorbție a sebumului și matifiere, crema are și un puternic efect antiaging.

 

24 Aug 2017

Serul Lift Instant – LiftUp castiga premiul Gold Award la World Quality Selections, Bruxelles

Ser-Lift-Up-Gold-Award-2

După ce Crema antirid de zi BIOLIV ANTIAGING și Crema GreenStem antiaging de zi matifiantă au fost premiate în mai multe rânduri, anul acesta Serul Lift Instant – LiftUp a câștigat medalia Gold Award la World Quality Selections 2017, confirmând o dată în plus calitatea produselor Cosmetic Plant. (more…)

21 Jun 2017

7 sfaturi pentru primul bronz din acest an

wonderful-beach-hd-wallpaper-nature-amp-landscape-wallpapers

Numărăm zilele până la mini-vacanța de 1 iunie și la startul verii!

Poate veți reuși să dați o fugă până până la măre sau ajungeți să leneviți pe marginea unei pișcine. Soarele crește buna dispoziție, alungă depresia, întărește sistemul imunitar și stimulează sinteza vitaminei D.

Cu toate acestea , trebuie sa ne expunem cu grijă la soare pentru a ne proteja de efectele negative: arsuri, îmbătrânirea pielii și chiar afecțiuni mult mai grave cum ar fi cancerul de piele.

Urmează aceste 7 sfaturi pentru a da startul cu succes sezonului de vară:

(more…)

26 May 2017

Să ajutăm 900 de suflete cu o casă nouă

campanie adapost caini

Respectul și dragostea față de natură și animale este un principiu ce ne guvernează activitatea zilnică la Cosmetic Plant. În această perioadă suntem alături de adăpostul de animale a lui Radu Țărmure, care are nevoie urgentă de ajutor. (more…)

14 Apr 2017

Florile Cosmetic Plant

florile cosmetic plant

De peste 25 de ani, rețetele noastre au la bază extracte naturale alese cu grijă pentru beneficiile lor în frumusețea și sănătatea pielii. Acum, la vreme de primăvară, când toată natura înflorește, haideți să vedem care sunt florile ce se găsesc în produsele Cosmetic Plant. (more…)

13 Apr 2017

Dead Sea Minerals: noua gamă Cosmetic Plant cu minerale de la Marea Moartă și alge marine

gama Dead Sea Minerals

Noua noastră gamă, Dead Sea Minerals vă aduce proprietățile miraculoare ale sării de la Marea Moartă în 7 produse cu formule moderne, fără parabeni. Gama este destinată îngrijirii tenului normal/uscat al femeilor de toate vârstele, de la cele abia trecute de 20 de ani până la doamnele trecute de 70 de ani.   (more…)

31 Mar 2017

Cosmetic Plant își extinde palmaresul de premii internaționale

http://shop.cosmeticplant.ro/lift-up-ser-lift-instant-cu-acid-hialuronic-liftonin-xpress-si-extract-de-magnolie.html

La începutul acestui an, Serul Lift Instant LiftUp a căștigat premiul Best Drugstore Skincare Product în cadrul competiției German Beauty Award 2016. (more…)

21 Mar 2017

Proprietățile cafelei verzi

Green-coffee-beans-in-bag

Boabele necoapte de cafea conțin substanțe care, în combinație cu cafeina stimulează arderea rapidă a grăsimilor, dar și împiedică formarea de noi depozite grase, arată unele studii. Pe lângă aceste efecte benefice siluetei, cafeaua verde a devenit un ingredient esențial în tratamentele alternative împotriva căderii părului.  (more…)

13 Mar 2017