Hrănirea și îngrijirea părului toamna

par

Ai observat și tu că în această perioadă îți cade foarte mult păr? E perfect normal. Odată cu venirea toamnei, părul tău cade precum frunzele.

Din cauza modificărilor din organismul tău, lipsa de vitamine etc. părul tău cade mai mult toamna. Este important să îți asiguri raportul de vitamine și de minerale din dietă, însă nu trebuie să te oprești aici.

Trebuie să redai părului tău vitalitate prin folosirea de tratamente specifice.

1. Folosește tratamente cu ingrediente naturale 

Acestea sunt foarte eficiente, și redau părului strălucire și suplețe. Poți opta pentru o mască din gălbenuș de ou și ulei de jojoba, sau o mască de avocado.

2. Scurtează vârfurile

Evident că prin această procedură părul tău nu va deveni mai sănătos de la rădăcină, însă cu siguranță va arăta mai sănătos! Știai că un păr cu un aspect sănătos și strălucitor îți dă mai multă încredere? Testează!

CP Stop Cadere Par Sampon3. Folosește un șampon special

Decât să vezi efectele schimbării hormonale, mai bine te-ai asigura că folosești din timp un șampon creat special pentru căderea părului. Recomandarea noastră e Șamponul STOP! Căderii părului. Acesta normalizează ciclul de creștere a firului de păr, menține dimensiunea folicului pilos și consolidează ancorarea acestuia.

4. Tratează-ți părul cu mai multă grijă

În special în lunile în care acesta este mai fragil, este necesar să nu îți stresezi părul. Nu trage de el, folosește perie cu perii din lemn și nu din plastic și nu îți încărca părul cu prea multe produse cosmetice. Piaptănă-te cu grijă pentru a evita să rupi firele de păr.

CP balsam Vitaminizant Brusture5. Hidratează

Sfatul legat de hidratare o fi ajuns el banal, însă nu îl ignora. Dacă o perioadă lungă de timp acesta nu a fost îndeajuns de hidratat, ajunge apoi extrem de casant. Recomandarea noastră e să folosești Balsamulul Vitaminizant cu Brusture și vitamina B6. Acest balsam previne încărcarea electrostatică și dă părului flexibilitate. Vei vedea că părul tău va fi mai ușor de pieptănat.

 

Tu ce trucuri știi?

Leave a Reply

avatar

wpDiscuz