Importanța laptelui de corp în ritualul tău de îngrijire

Lionesse-Keep-Skin-from-Getting-Dehydrated-During-Travel-Body-Lotion

Visezi la o zi de SPA dar portofelul tău încă se resimte după sărbători? Cel mai economic, dar și plăcut mod de a te răsfăța este o baie cu spumă urmată de aplicarea laptelui pentru corp.

Cu toate acestea, îngrijirea pielii corpului nu trebuie să fie un eveniment. O piele catifelată trebuie întreținută și hidratată bine, altfel își pierde suplețea și începe să se rideze. De aceea este esențial ca laptele de corp să se aplice zilnic, fiindcă întârzie îmbătrânirea pielii și îi conferă un aspect natural și sănătos.

Știai că laptele de corp conține, în general, o cantitate mai mare de apă decât uleiurile, tocmai pentru a hidrata piele în profunzime? Laptele de corp este ușor de utilizat datorită fluidității sale, intrând rapid în piele, fără să fie lipicios și fără să lase urme grase pe corp.

Cosmetic Plant îți oferă 3 variante de lapte pentru corp ce se adresează diverselor nevoi ale pielii: hidratează în profunzime, regenerează pielea , energizează și revitalizează:

argan_flacon_lapte_hidratant_de_corp_1Lapte corp hidratant cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera

Prin formula specială cu absorbţie rapidă fără a lăsa urme grase, laptele de corp hidratant cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera asigură pielii îngrijirea necesară zi de zi. Asocierea uleiurilor vegetale (ulei de argan BIO, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui) cu extract BIO de aloe vera consolidează bariera naturală a pielii, iar vitamina E blochează formarea radicalilor liberi resposabili de îmbătrânirea prematură. Prin folosire regulată, pielea îşi va redobândi elasticitatea, fermitatea și catifelarea.

 

Lapte corp revitalizant Q10 + ceai verde și complex mineral energizant

Q10-Lapte-Corp-RO-EN-126x300Având la bază o formulă lejeră ce se absoarbe rapid în piele, Laptele pentru corp revitalizant Q10 + ceai verde reface elasticitatea, energizează și tonifică pielea datorită complexului mineral energizant (Ca, Mg, Cu, Zn) și a coenzimei Q10. Componentele active vegetale (ulei din sâmburi de struguri, ulei de floarea soarelui, extract de ceai verde), împreună cu vitaminele A și E asigură hidratarea pielii și o protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi.

 

lapte_corp_galbenele_200_ml (1)Lapte corp cu extract de gălbenele și vitamina E

Laptele de corp cu extract de gălbenele și vitamina E activează regenerarea epidermei, tonifică şi revitalizează prin extractul de gălbenele. Previne apariţia fenomenelor de îmbătrânire prin efectul de blocare a radicalilor liberi de către vitamina E. Oferă o hidratare de lungă durată fără a lăsa urme grase.

 

În final, noi îți recomandăm să alegi laptele de corp în funcție de nevoile pielii și de sezon. În anotimpul rece, vântul și temperatura scăzută de afară combinată cu aerul cald dar uscat din interior, provoacă o deshidratare a pielii și poatre cauza chiar exeme și iritații. În prevenția acestor efecte, folosirea regulată a laptelui de corp este estențială.
Nu uita să te hidratezi! dacă folosești o loțiune de corp foarte grasă, dar pielea este în continuare uscată este posibil datorită lipsei de hidratare din organism.

Leave a Reply

avatar

wpDiscuz