Gama pentru ingrijirea parului primeste o noua infatisare

Gama ingrijirea parului

Gama noastră destinată îngrijirii părului a fost întotdeuna în topul preferințelor voastre, asa că, ne-am gândit că este momentul să-i dăm o față nouă, modernă. Ambalajele noi au o formă mai ergonomică, sunt mai ușor de folosit sub duș și, în același timp, mai ușor de depozitat.

Conform crezului Cosmetic Plant, toate produsele, inclusiv acestea pentru îngrijirea părului, se bazează pe puterea tămăduitoare a plantelor. În noua față de prezentare a șampoanelor, loțiunilor și balsamului, am dorit să scoatem în evidență pentru voi,  clientele noastre iubitoare de natură, plantele de bază din fiecare rețetă și beneficiile minunate care le aduc părului și scalpului.

Relansarea gamei de produse pentru îngrijirea părului vine și cu o surpriză pentru voi, un nou produs, Șamponul cafein-activ cu cafeină și cafea verde.

Sampon cafeina si cafea verde     Șamponul este destinat persoanelor care se confruntă cu neplăcuta problemă a căderii părului, fiind un adevărat ajutor în activarea foliculului pilos stimulând astfel creșterea părului. Formula complexă a acestui șampon conține peste 90 % ingrediente de origine naturală și aduce beneficii vizbile părului și scalpului încă de la prima aplicare.

     Efectele benefice ale cafeinei în proliferarea celulară prin stimularea metabolismului celular sunt cunoscute la nivel mondial, testele in vitro demonstrând efectul cafeinei de stimulare a creșterii părului, de prevenirea și reducere a căderii acestuia. Extractul de cafea verde este obţinut prin extracţia seminţelor (boabelor) de cafea nefermentate. Cafeaua robusta ce creşte în mod natural în Congo se cunoaşte ca având un conţinut de cafeină mai mare decât cafeaua arabică cultivată în America de Sud.

  Ingredientele active de origine naturală refac stratul lipidic al pielii, menţinând hidratarea acesteia până la 48 ore după spălare, refac structura firului de păr şi reduc ruperea acestuia. Pe langa cafeină și cafea verde, formula șamponului conține: un complex de vitamine din grupul B (B3, B6, B5), ce îmbunătățesc circulaţia sanguină, sinteza de keratină, şi întăresc părul  și ingrediente cu acțiune antiseptică  ce previn apariția mătreții și ajută la dispariția acesteia.

  Prin folosirea regulată a şamponului, părul devine mai puternic, mai uşor de pieptănat şi nu se electrizează. În plus, scalpul nu se descuamează şi se menţine sănătos.

Balsam fortifiant cu nuc si vit b6

 

O altă noutate este “haina” nouă a balsamului nostru. Acesta este disponibil acum într-un tub de 200 ml.

Balsamul fortifiant cu nuc și vitamina B6 dă părului suplețea și luciul căutat de toate doamnele și domnișoarele, indiferent de lungimea firului de păr.

 

 

 

Părul este o podoabă și o carte de vizită ce vorbește despre sănătatea noastră și modul în care ne îngrijim.

Provocarea noastră a fost să combinăm ceea ce natura și știința au de oferit, într-o colecție de produse potrivite pentru orice nevoie a scalpului și părului, iar pe voi vă îndemnăm să uitați de neajunsurile și problemele cu care vă confruntați zilnic când vine vorba de poadoaba capilară și să vă iubiți părul!

Banner-par-960x500-vfinal

Leave a Reply

avatar

wpDiscuz