Dead Sea Minerals: noua gamă Cosmetic Plant cu minerale de la Marea Moartă și alge marine

gama Dead Sea Minerals

Noua noastră gamă, Dead Sea Minerals vă aduce proprietățile miraculoare ale sării de la Marea Moartă în 7 produse cu formule moderne, fără parabeni. Gama este destinată îngrijirii tenului normal/uscat al femeilor de toate vârstele, de la cele abia trecute de 20 de ani până la doamnele trecute de 70 de ani.  

Sarea de la Marea Moartă bine cunoscută pentru proprietățile sale hidratante, remineralizante, antiinflamatoare și tonifiante are în compoziție 21 de minerale: magneziu, calciu, potasiu, zinc, brom, fosfor, iod, sulf etc. Acestea asigură membranelor celulare rezistență împotriva deshidratării și agresiunii mediului înconjurător. Pielea este ajutată sa-și mențină gradul optim de hidratare și să arate mai proaspătă, fermă și netedă; în plus, stimulează circulaţia sanguină şi ajută la eliminarea toxinelor.

Extractul algei Porphyridium Cruentum are un puternic efect de netezire a ridurilor şi reducere a adâncimii acestora.

Pe lângă aceste ingrediente de bază, produsele antiaging din gama Dead Sea Minerals conţin şi acid hialuronic, o componentă a  matricei extracelulare cu efect antiaging demonstrat, care creşte elasticitatea pielii şi contribuie la proliferarea celulară, fiind totodată un bun hidratant.

Complexul de hidratare prezent în produsele pentru hidratare intensă acţionează imediat, suplimentând gradul de umiditate al pielii şi reducând pierderile de apă transepidermice.

Gama conține 7 produse împărțite în produse antiaging și pentru hidratare intensă:

Dead Sea Minerals – Cremă de zi anti-aging cu minerale de la Marea Moartă, alge marine şi acid hialuronic cu SPF15

CP Dead Sea Crema Antiaging zi combo ROHidratantă și tonifiantă, crema menține fermitatea și luminozitatea tenului

Cele 21 de minerale prezente în sarea de la Marea Moartă menţin hidratarea naturală a pielii, tonifică ţesutul cutanat, stimulează circulaţia sanguină şi ajută la eliminarea toxinelor. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic prezente în compoziţia cremei au un puternic efect de netezire a ridurilor şi de reducere a adâncimii acestora, prin umplerea lor din interior.

Testele in-vivo au demonstrat creşterea cu până la 8% a elasticităţii pielii şi cu până la 10% a fermităţii acesteia după 4 săptămâni de utilizare a cremei.

Vitaminele A, E, B5 și uleiurile vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu contribuie la buna funcționare și la proliferarea celulară. Prezența filtrelor solare asigură pielii protecția necesară împotriva fotoîmbătrânirii.

 

Dead Sea Minerals – Cremă de noapte pentru fermitate cu minerale de la Marea Moartă, alge marine, coenzima Q10

CP Dead Sea Crema de Noapte pentru fermitate Combo RONoaptea, când organismul nostru se reface, este perioada optimă şi pentru regenerarea eficientă a tenului. Prin formula sa complexă, crema îngrijeşte, catifelează şi tonifică tenul, care până dimineaţa va deveni vizibil mai ferm, neted şi luminos. Prezenţa mineralelor este esenţială metabolismului pielii, acestea contribuind la intensificarea oxigenării si regenerării celulare.

Extractul algei marine Porphyridium Cruentum realizează o netezire imediată şi de durată a ridurilor şi îmbunătăţeşte microrelieful tenului.

Coenzima Q10 are rol important în procesul de blocare a radicalilor liberi responsabili pentru îmbătrânirea prematură a pielii, iar vitaminele A, E, pantenolul și uleiurile vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

 

Dead Sea Minerals – Mască anti-aging cu minerale de la Marea Moartă, alge marine, acid hialuronic

Dead-Sea-Minerals-Antiaging-MaskMăştile cosmetice constituie o modalitate specială de îngrijire a tenului, care determină activarea circulaţiei sanguine şi regenerarea pielii. Revigorantă şi hidratantă, masca va lăsa tenul mai ferm, proaspăt şi catifelat.

Datorită celor 21 de minerale, masca anti-aging are un puternic efect de hidratare, remineralizare și revitalizare a tenului, asigurând necesarul de electroliți pentru o piele sănătoasă, netedă și fermă. Caolinul absoarbe impuritățile și celulele moarte, dar acționează și ca un bun emolient. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic au un puternic efect de netezire a ridurilor şi de reducere a adâncimii acestora, de întindere imediată și de lungă durată a pielii. Vitaminele A, E şi B5 stimulează şi accelerează reînnoirea celulară, intensifică gradul de hidratare al pielii şi sporeşte elasticitatea acesteia

 

Dead Sea Minerals – Cremă anticearcăn cu minerale de la Marea Moartă, alge marine şi acid hialuronic

CP Dead Sea Contur Ochi RO DreaptaFără parfum, crema asigură o îngrijire completă a zonei sensibile din jurul ochilor şi reduce eficient cearcănele şi pungile de sub ochi.

Destinată îngrijirii pielii sensibile din jurul ochilor, crema conţine componente cu efect antirid şi anticearcăn, emolienţi, hidratanţi şi vitamine încorporate într-o bază lejeră. Cele 21 de minerale prezente în sarea de la Marea Moartă au efect hidratant, remineralizant, antiinflamator şi tonifiant. Activul anticearcăn constituit din peptide purificate de soia şi orez, alături de oxidoreductază derivată din drojdii, îmbunătăţesc microcirculaţia, fortifică matricea colagenului nativ şi a elastinei, reducând inflamaţia, cearcănele şi pungile de sub ochi. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic prezente în compoziţia cremei îmbunătăţesc microrelieful pielii din jurul ochilor şi capacitatea de menţinere a apei în matricea intercelulară, având un efect hidratant şi antiaging.

 

Dead Sea Minerals – Cremă corp anti-aging cu minerale de la Marea Moartă, alge marine şi acid hialuronic

CP Dead Sea crema corpCrema pentru corp antiaging are o compoziție lejeră, se aplică ușor și se absoarbe perfect în piele, lasând-o netedă, elastică şi catifelată.

Datorită celor 21 de minerale, crema pentru corp asigură protecție și rezistență împotriva deshidratării, stimulând în același timp circulația sanguină și intensificând abilitatea pielii de a-şi menţine hidratarea.

Formula cremei este îmbogățită cu vitaminele A, E și B5, precum și cu uleiuri vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu. Complexul de vitamine intensifică elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea prematură a acesteia, stimulând și accelerând regenerarea celulară. Uleiurile vegetale au proprietăți emoliente, hidratante și hrănitoare.

Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic prezente în compoziţia cremei au un puternic efect de întindere a pielii, reducând pierderile de apă din epidermă şi îmbunătăţind microrelieful pielii.

 

Dead Sea Minerals – Cremă de zi intens hidratantă cu minerale de la Marea Moartă, alge marine şi complex de hidratare

CP Dead Sea Crema de Zi intens hidratanta combo ROPerfect hidratat, tenul își redobândește frumusețea și prospețimea naturală.

Cele 21 de minerale prezente în sarea de la Marea Moartă asigură membranelor celulare protecţie împotriva deshidratării şi menţine hidratarea naturală a pielii. Crema asigură o hidratare intensă ce se menţine până la 24 de ore.

Conform testelor in-vivo, pielea este mai hidratată cu 14% chiar şi la 3 ore după aplicarea acesteia.

Uleiurile vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu, alături de vitaminele A, E şi B5 stimulează reînnoirea celulară, intensifică gradul de hidratare al pielii şi îi menţin elasticitatea. Complexul de hidratare suplimentează gradul de umiditate al pielii şi reduce, pe termen lung, pierderile de apă transepidermice. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum, ce are un mecanism unic de protecţie împotriva pierderii umidităţii, asigură o îmbunătăţire a microreliefului pielii.

 

Dead Sea Minerals – Mască intens hidratantă fără clătire cu minerale de la Marea Moartă, alge marine şi complex de hidratare

Dead-Sea-Minerals-Intense-MoistuisingFolosid această mască fără clătire, pielea va deveni perfect hidratată, netedă şi catifelată. Creată cu scopul de a asigura o hidratare intensă a pielii, masca are o formulă bogată în minerale, principii active de hidratare și vitamine.

Testele in-vivo au demonstrat o creştere cu până la 32% a hidratării pielii în urma utilizării acesteia.

Cele 21 de minerale asigură membranelor celulare protecție și rezistență împotriva deshidratării și agresiunii mediului înconjurător, menţinând hidratarea naturală a pielii.

Extractul algei marine Porphyridium Cruentum protejează împotriva pierderii umidității, având și un efect de netezire a ridurilor şi de întindere imediată și de durată a tegumenului, demonstrate prin teste in-vivo de producătorul ingredientului activ.

Complexul de hidratare are în componență un derivat al acidului hialuronic, oferind o hidratare intensă ce se menţine până la 24 de ore. Vitaminele A, E, B5 și uleiurile vegetale naturale de sâmburi de struguri și germeni de grâu stimulează şi accelerează reînnoirea celulară.

Nerăbdătoare să le încerci?

Intră acum pe SHOP și comanda produsele potrivite pentru tine!

Leave a Reply

avatar

wpDiscuz