Intră în lumea Body și lasă-ți simțurile încântate de noua gamă Cosmetic Plant special creată pentru îngrijirea pielii corpului.

Descoperă cele 10 produse din noua gamă Body și creează-ți propriul ritual de alint pentru trup și minte, astfel încât să te simți bine în pielea ta!

Cu ele ne dorim să facem o revoluție. O revoluție împotriva pielii aspre, uscate și deshidratate. Împotriva îmbătrânirii premature a acesteia. Împotriva lipsei de fermitate, elasticitate și strălucire.

Îmbinând cele mai nutritive ingrediente în delicioase arome clasice și exotice, cremele și unturile body sunt menite să îngrijească, hrănească și răsfețe chiar și cea mai uscată piele, lăsând-o netedă și catifelată.

Cu o textură fină și lejeră, exfoliantele conțin particule naturale din coajă de nucă de cocos și sâmburi de măsline, care oferă pielii un gommage blând, protejând în același timp mediul înconjurător.

Un adevărat răsfăț pentru corp, conținutul extrem de bogat în ingrediente naturale (între 92-96%) hidratează intens pielea, învăluind-o într-un parfum delicat, lăsând-o fină și mătăsoasă pentru întreaga zi.

Gama conține 4 unturi, 4 creme și 2 exfoliante. 4 dintre aceste produse sunt vegane, în compoziția cărora nu se regăsește niciun ingredient de origine animală.

 

UNTURI DE CORP

Conținut de ingrediente naturale 96%

Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Unturi de corp - Cosmetic Plant

Unt de corp cu unt de shea BIO

Unt de corp cu unt de shea bio

96% ingrediente naturale

Untul de corp cu unt de shea BIO îmbunătăţeşte aspectul şi sănătatea pielii, lăsând-o catifelată şi mătăsoasă. Untul de shea BIO conţine substanţe nutritive ce joacă un rol major în hrănirea şi îmbunătăţirea elasticităţii tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celei foarte uscate, deshidratate.

Unt de corp cu ulei de cocos BIO

Unt de corp cu ulei de cocos bio

96% ingrediente naturale

Datorită conţinutului ridicat de ingrediente naturale, untul de corp cu ulei de cocos BIO hidratează pielea în profunzime, lăsând-o netedă şi catifelată. Studii clinice pe piele atopică (foarte uscată) demonstrează efectul hidratant extraordinar al uleiului de cocos, precum şi cel antiinflamator şi fotoprotector.

Unt de corp cu unt de cacao

Unt de corp cu unt de cacao

96% ingrediente naturale

Untul de corp cu unt de cacao asigură o hidratare eficientă şi de lungă durată pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea foarte uscată, oferindu-i un aspect neted şi strălucitor. Având un nivelul ridicat de acizi graşi, untul de cacao natural extras din seminţele arborelui de cacao hrăneşte sănătos pielea şi o protejează împotriva îmbătrânirii premature cauzată de radiaţiile UV.

Unt de corp cu ulei de argan BIO

Unt de corp cu ulei de argan bio

96% ingrediente naturale

Formulat cu uleiuri naturale, untul de corp cu ulei de argan BIO asigură o hidratare eficientă şi de lungă durată pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea foarte uscată. Numit și elixirul frumuseții, Uleiul de argan BIO conţine 80% acizi graşi nesaturaţi care intensifică abilitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, asigură regenererarea și restructurarea acesteia, lăsând-o fină şi catifelată.

 

CREME DE CORP

Conținut de ingrediente naturale de 93-94%

Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Creme de corp - Cosmetic Plant

 

Cremă de corp cu ulei de lavandă

Cremă corp cu ulei de lavandă

94% ingrediente naturale

Vegan

Crema de corp cu ulei de lavandă ajută la calmarea şi hidratarea eficientă a pielii. Datorită uleiului esențial de lavandă, cunoscut pentru proprietățile sale aromaterapeutice, crema contribuie atât la regenerarea și calmarea pielii, cât şi la relaxarea organismului. Vitamina E netezește și catifelează pielea, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

Cremă de corp cu ulei de migdale dulci

Cremă corp cu ulei de migdale dulci

93% ingrediente naturale

Vegan

Crema de corp cu ulei de migdale dulci conferă pielii fineţe şi o strălucire mătăsoasă, consolidează stratul lipidic al pielii și reduce pierderile de apă. Uleiul de migdale dulci este bogat în fitosteroli şi aminoacizi, contribuind la protejarea, restructurarea și hidratarea pielii. Extractul de magnolie are proprietăți antiiritante, antiinflamatoare și antioxidante, neutralizând radicalii liberi ce duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Cremă de corp cu lapte și miere

Cremă corp cu lapte & miere

93% ingrediente naturale

Bogată în componente emoliente și nutritive, crema de corp cu lapte şi miere hidratează intens pielea, lăsând-o netedă şi catifelată. Mierea, umectant natural cu acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, are un puternic efect de vitaminizare, iar proteinele hidrolizate din lapte cresc capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, protejând-o împotriva deshidratării.

Cremă de corp cu ulei de măsline BIO

Cremă corp cu ulei de măsline bio

93% ingrediente naturale

Vegan

Cu o textură lejeră, crema de corp cu ulei de măsline BIO hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime. Calmant și hidratant, uleiul de măsline BIO provenit din culturi organice este deosebit de hrănitor datorită acizilor grași esențiali și vitaminei E din compoziţie. Extractul de gălbenele are proprietăţi hidratante, reepitelizante, cicatrizante și antiinflamatoare.

 

EXFOLIANTE CORPORALE

Conținut de ingrediente naturale de 92-95%

Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe pielea umedă a corpului, prin mișcări circulare, timp de 1-3 minute. Se clătește cu apă călduță din abundență.

Maximizaţi beneficiile produsului folosindu-l în combinaţie cu crema de corp sau anticelulită.

Exfoliante corporale - Cosmetic Plant

Exfoliant corporal cu particule din coajă de nucă de cocos

Exfoliant corporal cu nucă de cocos

92% ingrediente naturale

Cu un conţinut ridicat de ingrediente naturale şi o textură ușoară, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte fără să agreseze bariera naturală de protecție a pielii, asigurând acesteia o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Pentru protejarea mediului înconjurător, folosim particule exfoliante naturale din coajă de nucă de cocos, care asigură un gommage blând. În plus, uleiul de cocos BIO din compoziţia exfoliantului asigură catifelarea şi menţine hidratarea pielii.

Exfoliant corporal cu particule din sâmburi de măsline

Exfoliant corporal cu sâmburi de măsline

95% ingrediente naturale

Vegan

Cu o textură lejeră de cremă / gel și un conţinut bogat de ingrediente naturale, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte, asigurând pielii o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Pentru protejarea mediului înconjurător, folosim particule exfoliante naturale din sâmburi de măsline, care asigură un gommage blând. În plus, uleiul de măsline BIO din compoziţia exfoliantului va lăsa pielea mătăsoasă şi catifelată.

 

Ce zici, te alături revoluției noastre?

Intră pe SHOP, alege produsele potrivite pentru tine și îmbrățișează trendul pielii fericite folosind hashtag-ul oficial #❤️ForMyBody în postările tale cu noua gamă Cosmetic Plant pentru îngrijirea pielii corpului!