Descoperă noua îngrijire COSMETIC PLANT

Descoperă noua îngrijire COSMETIC PLANT

Sunt aproape 30 de ani de când plantele ne-au îngăduit să lucrăm alături de ele, ducându-le spre desăvârșire potențialul. Inovând permanent am creat formule cosmetice bazate pe cercetare continuă și testare științifică.

Credem că pielea ta ești tu. Vorbind despre piele vorbim despre tine așa cum ești pe dinăuntru, nu doar pe dinafară.

COSMETIC PLANT e despre tine, pentru tine, datorită ție.

embrace your nature

 

 

Lansarea noilor produse superioare Face Care este foarte specială pentru noi, fiind vorba de primele noutăți pe care le lansăm sub noua noastră identitate de brand, primele ambalaje pe care apare noua siglă COSMETIC PLANT.

Picătura, elementul central al noilor ambalaje, reprezintă acel “ceva”, care este esența spiritului și tuturor produselor COSMETIC PLANT încă de la începuturile firmei: știința de a doza optim ingredintele pentru potențarea efectelor plantelor. Noile ambalaje sunt pline de detalii fine - ilustrații ale ingredientelor naturale prezentate cu argint lichid, detalii scoase în evidență prin lăcuire UV și alte surprize pe care Vă invităm să le descoperiți singure.

Produsele sunt și ele speciale, fiind formulate pe baza unor ingrediente revoluționare, dintre care unele reprezintă o premieră absolută pentru producătorii autohtoni de cosmetice, cum ar fi de exemplu:

  • Olea Vitae PLF - ingredient inovator premiat cu Medalia de aur pentru inovație în cadrul In-Cosmetics Global 2019, cel mai important eveniment internațional în domeniul ingredientelor active pentru industria de cosmetice,
  • Acid hialuronic 4D, care combină 4 tipuri de acid hialuronic cu mase moleculare diferite ce acționează în diferitele straturi ale pielii și astfel are o eficiență superioară,
  • CBD (canabidiol) – principiu activ din extract de Cannabis Sativa, folosit pentru prima dată de un producător român în produse pentru îngrijirea tenului.

În această primă etapă, noua gamă superioară Face Care este compusă din 9 produse și acoperă diferitele nevoi ale tenului - hidratarea și îngrijirea de bază, efect de luminozitate, efect antrid sau revitalizarea tenului matur.

Mai multe detalii despre fiecare produs în parte găsiți AICI, și sunt deja disponibile la raft în magazinele Carrefour și Cora.