Descoperă noua gamă Vitamin C Plus cu vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale!

Avem plăcerea să îți prezentăm noua noastră gamă pentru îngrijirea tenului: Vitamin C Plus, care are la bază vitamina C Tetra, o formă inovativă, extrem de stabilă și eficientă a vitaminei C clasice.

Aceasta stimulează cu 50% sinteza colagenului, activează metabolismul celular, reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, prevenind îmbătrânirea prematură datorată radicalilor liberi și razelor UV. Cu un puternic efect antioxidant, pătrunde mai rapid și mai ușor în piele, menținându-i proprietățile pentru mai mult timp și lâsând-o uniformă, hidratată, luminoasă și fermă.

Uleiul esențial de portocale are efect tonic, antiinflamator, detoxifiant și antioxidant, hrănește și regenerează pielea, prevenind apariția semnelor de îmbătrânire prematură.

Gama conține până la 94% ingrediente de origine naturală și a fost gândită să acopere necesarul specific femeilor cu vârsta peste 30 de ani și este compusă din 6 produse:

  • 3 creme antirid pentru ten normal/uscat diferenţiate pentru categoriile de vârstă 30+, 40+ şi 50+
  • ser antirid concentrat de noapte cu textură uleioasă pentru ten normal/uscat
  • ser antirid forte de zi&noapte cu textură de gel pentru toate tipurile de ten
  • apă micelară pentru toate tipurile de ten.

Timp de 1 an de zile din prețul de vânzare al fiecărui produs din gama Vitamin C Plus, se va dona câte 1 leu pentru sprijinirea activităților de combatere a cancerului de sân ale Fundației Renașterea.

Cremă antirid hidratantă 30+

Crema antirid 30+ Vitamin C Plus

Special concepută pentru tenul 30+, crema netezește ridurile fine și îmbunătățește hidratarea și oxigenarea pielii prin refacerea deficitului de acizi grași esențiali, lăsând-o fină și catifelată. Vitamina C Tetra, pătrunde ușor și rapid până în stratul cel mai adânc al pielii – derma, unde crește sinteza colagenului, stimulează activitatea celulară și protejează împotriva efectelor radiațiilor UV. În plus, are efect antioxidant, protejând pielea de acțiunea radicalilor liberi ce duc la îmbătrânirea  prematură a acesteia.

Principiul activ de hidratare suplimentează instant gradul de umiditate al pielii și reduce pe termen lung pierderile de apă transepidermice.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator și tonic pentru piele, iar complexul mineral activ previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* arată o netezire a pielii la 76% dintre voluntari și o reducere a adâncimii ridurilor la 60% dintre aceștia.

teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

Cremă antirid pentru fermitate 40+

Crema antirid 40+ Vitamin C Plus

Crema se adresează nevoilor specifice tenului matur 40+: creșterea fermității, a elasticității și reducerea ridurilor.

Vitamina C Tetra are o rată de pătrundere în piele de 3 ori mai mare decât vitamina C clasică și își menține proprietățile pe termen îndelungat, fiind mult mai stabilă. Activează metabolismul celular și previne degradarea celulară datorată radiațiilor UV.

Riboza, ingredient activ cu efect anti-îmbătrânire, contribuie la îmbunătățirea elasticității, vitalității și strălucirii tenului. Tripeptida inovativă din compoziţia cremei uniformizează suprafața pielii, stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic, netezind ridurile din interior.

Uleiul esențial de portocale şi uleiul de măsline bio hrănesc pielea uscată. Betaina, ingredient activ ecocertificat, reface și menține hidratarea pielii, protejând-o de stresul datorat fluctuațiilor de temperatură.

Cremă antirid regeneratoare 50+

Crema antirid 50+ Vitamin C Plus

 

Crema a fost special concepută pentru a limita și încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate și pete pigmentare.

Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.

Riboxyl-ul stimulează metabolismul celular și limitează degradarea ţesutului dermic, prevenind astfel pierderea fermității pielii. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* au demonstrat reducerea cu 78% a ariei ridurilor, cu 46% a numărului lor și creșterea cu 12% a elasticității pielii.

Uleiul esențial de portocaleuleiul de floarea soarelui și vitaminele A, E, F și B5 au efect de hrănire și regenerare în profunzime a pielii mature. Betaina, ingredient activ ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii, lăsând-o fină şi catifelată.

teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

Ser antirid concentrat (textură uleioasă)

Ser antirid concentrat uleios Vitamin C Plus

 

Tratament intensiv pentru noapte, serul uleios contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozității pielii și uniformizarea nuanței tenului.

Are o formulă mătăsoasă, cu absorbție rapidă, care îmbină eficient proprietățile anti-îmbătrânire ale vitaminelor C Tetra, A, E și F cu beneficiile hrănitoare și emoliente aduse de uleiul de cocos bio și uleiul de măsline.

Vitamina C Tetra, o formă liposolubilă a vitaminei C clasice, are un spectru de acțiune foarte larg: stimulează activitatea celulară și sinteza de colagen, regenerează pielea și reduce ridurile. Datorită concentrației ridicate, reduce cu 80% sinteza de melanină și protejează celulele de efectul nociv al radiațiilor UV. Testele in-vivo* demonstrează uniformizarea nuanței tenului şi diminuarea petelor pigmentare.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator, detoxifiant și antioxidant, ajutând la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire prematură a pielii.

* teste efectuate de producătorul ingredientului activ

Atentie! Datorită concentrației ridicate a vitaminei C Tetra, după aplicarea serului, fața trebuie protejată de lumina puternică a soarelui.

 

Ser antirid forte (textură gel)

Ser antirid forte Vitamin C Plus

 

Complexul de ingrediente active antirid din formula ușoară, neuleioasă a serului asigură reducerea rapidă și eficientă a ridurilor.

Vitamina C Tetra este o variantă mult mai stabilă și eficientă a vitaminei C clasice, care pătrunde mai ușor și rapid până în stratul cel mai profund al pielii, stimulând cu 50%* sinteza de colagen (dublu față de vitamina C clasică).

Acidul hialuronic cu moleculă mică pătrunde mult mai ușor în dermă, umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor și reîntinerește pielea. Complexul bazat pe cafeină şi silanol restructurează pielea şi stimulează circulaţia sangvină. După 4 săptămâni de utilizare, testele in-vivo* demonstrează o reducere cu 20% a profunzimii ridurilor și o creștere cu 12% a fermității pielii.

Uleiul esențial de portocale are efect de hrănire și regenerare a pielii. Betaina consolidează bariera de protecție a pielii și redă catifelarea acesteia.

* teste efectuate de producătorul ingredientului activ

 

Apă micelară

Apa Micelara Vitamin C Plus

 

Loţiunea micelară asigură o demachiere eficientă şi delicată, lăsând pielea hidratată şi tonifiată. Vitamina C Tetra, o formă inovativă a vitaminei C clasice, are efect antioxidant şi ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire prematură a tenului.

Betaina, ingredient activ ecocertificat, protejează celulele de stresul oxidativ datorat radiaţiilor UV şi cel datorat fluctuaţiilor de temperatură care duc la deshidratare, restabilind şi menţinând hidratarea optimă a tenului.

Uleiul esenţial de portocale are efect antiinflamator şi tonic pentru piele.

Ți-am stârnit curiozitatea?

Cumpără acum produsele potrivite pentru tine direct de pe SHOP-ul nostru!

Prin cumpărarea oricărui produs din gama Vitamin C Plus, te alături cauzei noastre și ajuți la donarea unui leu pentru susținerea proiectului ”Diagnostic Mobil – Sân și Col Uterin” al Fundației Renașterea!