Despre noi

O persoană îngrijită, cu un ten curat și strălucitor, se simte mai frumoasă și mai puternică. Ca urmare, sănătatea pielii are o importanță decisivă pentru starea de spirit și siguranța de sine a oricărei femei.

În viziunea fondatoarei firmei noastre, D-na Ileana Mester, toate femeile trebuie să aibă acces la produse cosmetice de calitate la un preț accesibil. Pornind de la acest ideal și de la convingerea ei că natura poate conferi științei o putere suplimentară, a ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietăţile lor speciale, pot satisface necesarul de îngrijire a femeii moderne. Extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvie, cătină, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de măsline şi măceşe încorporate în cremele, emulsiile și loţiunile Cosmetic Plant îmbunătățesc puterea acestora de îngrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic –, a pielii mâinilor, corpului şi picioarelor.

La fel, șampoanele, loțiunile și balsamul pentru îngrijirea părului se bazează pe puterea tămăduitoare a plantelor prin extractele de urzică, brusture, salcie albă, nuc, rozmarin, ardei iute și altele.

Cu o gamă largă de produse inspirate din natură și de calitate atestată de mai multe premii internaționale, firma Cosmetic Plant stă mereu alături de clientele ei, asigurându-le frumusețea și strălucirea pe care o merită!