Fă-o fericită – Regulament oficial

REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Fă-o fericită”

1 Martie 2016 – 21 Aprilie 2016

Art. 1 Organizator

(1) Organizatorul Campaniei „Fă-o fericită” (denumita in cele ce urmeaza “Campania“) este Cosmetic Plant Prodcom SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia, nr 133 A, denumita in cele ce urmeaza „Organizator”.

(2) Decizia de derulare a acestei Campanii conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial (denumit in continuare „Regulament Oficial”), prin intocmirea unui act aditional.

Art. 2 Durata campaniei și aria de desfășurare

(1) Campania „Fă-o fericită” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 1 Martie 2016 ora 12:00:00 – 21 Aprilie 2016 ora 23:59:59, inclusiv (ora Romaniei), denumita in continuare „Perioada Campaniei”, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

(2) In situatia in care Organizatorul decide sa scurteze / sa prelungeasca aceasta Campanie, acest fapt va fi adus la cunostinta publica, prin modalitatile prevazute la Art. 4.

(3) Toate premiile acordate in cadrul acestei Campanii trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, in caz contrar acestea nu mai sunt datorate de catre Organizator.

Art. 3 Dreptul de participare la campanie

(1) Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 29 Februarie 2016 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare „Participanti”).

(2) Nu pot participa la aceasta Campanie angajatii companiei organizatoare, precum si ai altor companii implicate in desfasurarea acestei Campanii si nici membrii familiilor tuturor acestora (sot/sotie, copii, parinti, frati/surori).

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la aceasta Campanie a persoanelor care incearca sa fraudeze.

(4) Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

Art. 4. Regulamentul Campaniei

(1) Campania “Fă-o fericită” se va derula conform cu prevederile prezentului Regulament Oficial, acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii.

(2) Regulamentul Campaniei este disponibil gratuit pe perioada de desfasurare, pe website-ul Campaniei, www.fa-o-fericita.ro.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau schimba prezentul Regulament Oficial pe parcursul derularii campaniei, completarea si/sau modificarea urmand a fi aduse la cunostinta publicului prin modalitatile prevazute la Art. 4, alin. (2).

Art. 5 Mecanismul de desfasurare a campaniei

(1) Campania se desfasoara prin intermediul website-ului www.fa-o-fericita.ro.

(2) Pentru participa la aceasta Campanie, participantii trebuie:

– sa acceseze www.fa-o-fericita.ro;

– sa completeze in formularul de inscriere urmatoarele info: nume, prenume, adresa de e-mail valida.

(3) Un participant se poate inscrie o singura data in campanie.

(4) Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului participantilor care incearca sa fraudeze.

(5) Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

– 75 de premii saptamanale, care se acorda dupa cum urmeaza:

  • 25 de premii constand intr-o crema hidratanta de zi cu extract de traditie si flori de narcisa;
  • 25 de premii constand intr-o crema de zi cu extract de implinire si flori de crin;
  • 25 de premii constand intr-o crema antiaging de zi cu extract de pasiune si floarea pasiunii;

– marele premiu – o excursie la Keukenhof, Olanda*.

(6) Premiile saptamanale se acorda prin trageri la sorti saptamanale, dupa cum urmeaza:

– pentru saptamana 1 – 6 Martie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 7 Martie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 1 – 6 Martie 2016;

– pentru saptamana 7 – 13 Martie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 14 Martie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 7 – 13 Martie 2016;

– pentru saptamana 14 – 20 Martie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 21 Martie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 14 – 20 Martie 2016;

– pentru saptamana 21 – 27 Martie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 28 Martie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 21 – 27 Martie 2016;

– pentru saptamana 28 Martie  – 3 Aprilie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 4 Aprilie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 28 Martie  – 3 Aprilie 2016;

– pentru saptamana 4 Aprilie – 10 Aprilie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 11 Aprilie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 4 Aprilie – 10 Aprilie 2016;

– pentru saptamana 11 Aprilie – 17 Aprilie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 18 Aprilie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 11 Aprilie – 17 Aprilie 2016;

– pentru saptamana 18 Aprilie – 21 Aprilie 2016, tragerea la sorti va avea loc pe 25 Aprilie si vor fi desemnati 75 de castigatori si 225 de rezerve; la tragerea la sorti participa toate inscrierile valide de pe www.fa-o-fericita.ro din perioada 18 Aprilie – 21 Aprilie 2016.

(7) In cazul in care nu vor fi suficienti participanti pentru acordarea celor 75 de premii saptamanale, aceste premii se vor reporta in saptamana viitoare.

(8) Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale se vor in prezenta unei comisii alcatuite din reprezentanti ai Organizatorului.

(9) Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu se va efectua electronic in data de 25 Aprilie 2016, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si va fi asistata de un Notar Public. La aceasta tragere la sorti, se vor extrage un castigator si 5 rezerve. Se va apela la rezerve in cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului, acestia nu pot lua legatura cu Participantul extras castigator in termenul stabilit in prezentul Regulament sau nu este validat din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve in ordinea in care acestea au fost extrase.

(10) Tragerea la sorti pentru marele premiu se va efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si vor fi asistate de un Notar Public. Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorul si rezervele dintr-o baza de date ce contine adresa de e-mail (toti participantii au o singura sansa pentru acest premiu).

ART. 6 CONDITII PENTRU VALIDAREA CASTIGATORULUI

(1) Pentru ca un participant sa fie validat ca si castigator al marelui premiu, acordat prin tragere la sorti, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  • sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;
  • sa raspunda la e-mailul trimis de Organizator, in termen de maxim 48 de ore;
  • sa expedieze prin fax sau e-mail la numarul/ adresa de e-mail indicat/a de Organizator in momentul contactarii o copie a unui act de identitate, in termen de maximum 48 de ore de la data contactarii sale.

Art. 7 PREMIILE SI ACORDAREA LOR

(1) In aceasta campanie, se vor oferi urmatoarele premii:

*Valoarea finala a premiului, precum si valoarea impozitului pentru acest premiu, vor fi determinate la momentul comunicarii perioadei in care doreste sa beneficieze de acest premiu. Valoarea maximala a premiului este 6.750 lei. Valoarea finala a acestui premiu se va stabili dupa ce castigatorul va comunica perioada in care doreste sa beneficieze de acest premiu si nu poate depasi aceasta suma.

(2) Castigatorul va fi contactat pe e-mail in ziua tragerii la sorti.

(3) Pachetul turistic oferit ca premiu este valabil pentru doua persoane si include:

– transport cu avionul Bucuresti-Amsterdam;

– cazare la hotel de 4 stele;

– transfer Amsterdam – Keukenhof si retur

– taxa de intrare la Parcul Keukenhof.

(4) Premiul poate fi utilizat doar in una din perioadele 29 apr. – 1 mai 2016, 6 – 8 mai 2016, 13 – 15 mai 2016. Castigatorul trebuie sa aleaga perioada excursiei in termen de maxim 48 de ore de la validarea sa. In cazul in care castigatorul va opta pentru una din cele 3 perioade si ulterior va dori sa schimbe perioada in care doreste sa plece in excursie, va trebui sa suporte penalizarile impuse de agentia de turism.

(5) Orice servicii suplimentare care nu sunt incluse in acest pachet de servicii turistice vor fi suportate direct de catre castigator, reprezentand cheltuielile acestuia. Valoarea marelui premiu poate diferi in functie de perioada aleasa si poate fi mai mica decat valoare mentionata la alin (1) din prezentul articol. In cazul in care castigatorul nu doreste sa beneficieze de anumite servicii incluse in pachetul ales, acesta nu va primi contravaloarea in lei pentru serviciile respective. In cazul in care castigatorul nu doreste sa plece insotit/a de o alta persoana adulta, nu va primi contravaloarea niciunui beneficiu inclus pentru acesta in valoarea marelui premiu.

(6) Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si a documentelor necesare, castigatorii vor fi contactati de catre Organizator. Detaliile legate de intervalele de timp si conditiile finale ale excursiilor se vor stabili strict in functie de disponibilitatile pachetelor turistice ale agentiei de turism desemnata de Organizator. Organizator nu poarta nicio raspundere pentru eventualele reclamatii cu privire la calitatea serviciilor oferite prin pachetele turistice. Orice anulare sau modificare a datelor de calatorie rezervate de catre castigator intra sub incidenta masurilor si penalizarilor stabilite de agentia de turism, castigatorul trebuind sa suporte penalizarile impuse de agentia de turism.

(7) Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorul sau insotitorul acestuia nu pot intra in Olanda. In cazul in care un castigator al excursiei nu poate beneficia de premiu din motive obiective, independente de vointa Organizatorului (ex: incapacitate de a calatori cu avionul, interdictie, condamnari penale, incapacitate determinata de motive medicale, etc), premiul va merge catre rezerve.

(8) Organizatorul nu este raspunzator pentru orice modificare ale orarelor sau rutelor de zbor datorate liniilor aeriene, precum si in cazul anularii zborului de catre liniile aeriene si consecintele acestor anulari / modificari, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile survenite in urma unei greve a companiei aeriene sau a angajatilor aeroportului, a unor situatii de forta majora (interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, atacuri teroriste, actiuni industriale) sau a oricarei situatii independente de controlului direct al Organizatorului, ce rezulta in anularea rezervarii sau zborului.

(9) Castigatorul va fi afisat pe site-ul www.fa-o-fericita.ro, dupa validarea sa.

(10) Castigatorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau posibilitatea schimbarii premiilor cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

Art. 8 Taxe si impozite

(1) Premiul care are o valoare de peste 600 lei este subiect de impozit pe venituri din premii, iar impozitul pe venit datorat de castigator va fi retinut, declarat si virat catre autoritatile fiscale de catre Organizator, conform legislatiei aplicabile in vigoare.

(2) Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat, conform Legii nr. 571/2003. Orice alte taxe si impozite ce provin din predarea premiului catre castigator vor fi suportate de catre participant.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita orice alte documente cerute de Autoritatile Fiscale, exclusiv in scopul indeplinirii obligatiilor de plata aferente impozitului pe premii.

Art.9. Responsabilitate

(1) Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

(2) Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

– inscrierile facute pe site dupa data de incheiere a Campaniei;

– inscrierile facute pe site,  pana la data de incheiere a Campaniei, dar care nu au fost inregistrate in sistem pana la data de incheiere a promotiei;

– corectitudinea datelor inregistrate de participanti pe website;

– intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate de furnizorul de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii accesului pe site, pe perioadele de trafic intens;

– eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre participanti in legatura cu aceasta campanie.

(3) Organizatorul nu este responsabil pentru eventualele defectiuni tehnice ce apar independent de vointa Organizatorului care pot conduce la intreruperea functionarii canalului de Inscriere la campanie. In eventualitatea unei astfel de intreruperi inscrierile se vor relua dupa remedierea defectiunilor.

(4) Eventualele contestatii legate de derularea Campaniei vor fi luate in considerare pana la data de 22 Aprilie 2016, inclusiv. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

(5) Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului in cazul in care vor vizita site-ul http://www.fa-o-fericita.ro,

Art. 10. Incetarea campaniei

(1) Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lor, de a continua Campania.

(2) Situatiilor avute in vedere de art. 10 alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si/sau actul de putere publica al unei instante competente sau altei autoritati publice competente.

(3) In situatiile avute in vedere de art. 10 alin. (1) si (2), Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre Participantii la Campanie, dupa cum nu au nici o obligatie de rambursare a unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

Art. 11. LITIGIILE SI LEGEA APLICABILA

(1) Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

(2) Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

(3) In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

ART. 12 PROTECTIA DATELOR PERSONALE

(1) Organizatorul, Cosmetic Plant Prodcom S.R.L., se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale colectate pe perioada Campaniei.

(2) Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

(3) Prin inscrierea in aceasta Campanie, participantii isi exprima acordul de a fi inclusi in baza de date creata cu scopul de a desemna, valida si atribui premiile acestei Campanii, de a realiza rapoarte statistice cu privire la participantii la Campania “Fă-o fericită” si de informare ocazionala a acestora cu privire la aceasta campanie sau la alte actiuni desfasurate in viitor.

(4) La cererea lor, adresata in scris catre Cosmetic Plant Prodcom SRL, Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia, nr 133 A Bucuresti, Organizatorul se obliga:

– sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

– sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

– sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

(5) Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita castigatorilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite si/sau video: numele, prenumele, orasul de resedinta si fotografia acestora. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care castigatorii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia. Organizatorul se obliga ca orice dezvaluire catre public:

– sa se limiteze numai la castigatorii premiilor Campaniei;

– va include numai numele, prenumele, orasul de resedinta si fotografia acestora;

– toate inregistrarile fotografice, video sau de alta natura, vor fi realizate in scopuri publicitare in legatura cu Campania.