Testimoniale

Testimonial Carmen Bruma

“Distincția obținută de BIOLIV la Bruxelles și faptul că este primul produs autohton care primește o astfel de recunoaștere m-au bucurat foarte mult și mi-au confirmat faptul că am facut o alegere bună atunci cand am decis să folosesc aceste produse și să-mi asociez imaginea cu ele. Nu este primul premiul internațional obținut de Cosmetic Plant și sunt convinsă că nici ultimul. Accept să fiu imaginea unui brand numai după ce m-am documentat serios și am testat personal produsele. Altfel nu.

Imi place uleiul de măsline așa că gama BIOLIV mi s-a potrivit imediat. Uleiul de măsline are proprietăți emoliente și hidratante, iar extractul din frunze de măslin are efect tonifiant, calmant, antioxidant și susține astfel echilibrul natural al pielii.

M-a surprins ȋn mod plăcut faptul că intră foarte repede ȋn piele și că este o excelentă bază de machiaj, care poate fi aplicat imediat dupa folosirea cremei. Lipsa parabenilor și a parfumului au fost elemente care m-au convins să folosesc gama BIOLIV.”

— Carmen Brumă, realizator TV